Architectures » The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas

The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas

by
The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 1

This project is a private assignment for an entrepreneur from the city center. The site located where the city and open planes meet. The fine texture of the thatch in combination with the smooth white plaster surfaces a house is formed that is very modern and traditional at the same time. The interior successfully combines natural materials creating something unique By designing a natural interior. One of the priorities was to provide the residents with a magnificent view of the scenic landscape. Daylight falls deep into the house and lights up the space within and gives it a dynamic character during the day, while by night the house radiates its light to its surroundings and thereby marking its position in the landscape. Via the slope residents can park their car in the basement, where there are also two extra storage rooms and an entrance to go up by stairs and enter the main living space with open kitchen. When sitting in bath or lying in bed, you still have a great open view at the landscape.

The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 2 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 3 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 4 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 6 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 7 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Image 8 The Comfrom Living on the Edge by Arjen Reas - Images 5
Designer: Arjen Reas, Location: Zoermeer, The Netherlands, Information: Source
Leave a Reply